Gezichtsherkenning / selfies toevoegen

Bij Beerze Bulten werken wij met gezichtsherkenning voor de toegang van het Zwemparadijs en het Giga Konijnenhol, dit maakt je verblijf een stuk makkelijker! Je hoeft - naast je eigen gezicht ;) - niks meer mee te nemen! Voor meer informatie omtrent de beveiliging verwijzen we je graag door naar beerzebulten.nl/gezichtsherkenning.

Waar voeg je de gezichtsherkenning toe?
Hier voor moet je allereerst de Beerze Bulten app gedownload hebben en deze koppelen aan je reservering. Het koppelen van de reservering gaat via de 'Mijn Beerze Bulten' knop. Als je dat eenmaal gedaan hebt kun je in onderstaand filmpje zien waar je de gezichtherkenning toevoegt.

Filmpje: Gezichtsherkenning toevoegen