Stroom op je kampeerplek

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra. De basisstroom is 8 ampère (maximaal 1840 Watt). Veel huishoudelijke apparaten, zoals een waterkoker of Senseo, verbruiken al snel tussen de 1400 en 2000 Watt. Daarom raden wij ten zeerste aan om speciale campingapparatuur te gebruiken, aangezien dit zuiniger is in stroomverbruik.

Wat te doen bij uitval van elektra? 

Mogelijke kortsluiting

Trek de stekker uit het stopcontact en controleer de aardlekschakelaar in de sectiekast. Zet deze omhoog en steek de stekker er weer in. Let op: het heractiveren kan tot 1 minuut duren.

Als de aardlekschakelaar omhoog staat, maar je hebt geen stroom, dan is er mogelijk een defect in het kampeermiddel (zekering) of kabel.

Je gebruikt te veel stroom

Bij overmatig gebruik wordt de stroom gedurende 20 seconden uitgeschakeld, waarna deze automatisch weer inschakelt. Als het gebruik te hoog blijft, herhaalt dit proces zich. Pas het gebruik aan op het toegestane ampèreniveau. Het is mogelijk om extra ampères te kopen. 

Extra stroomcapaciteit

Voor je verblijf kun je in de Beerze Bulten app het aantal ampères verhogen. Verblijf je al bij ons op het park loop dan bij de receptie langs om je ampère te verhogen. Je hebt standaard 8 ampère stroom, dit is te verhogen naar:

  • 2 ampère extra €2,50 per nacht
  • 4 ampère extra €5,00 per nacht
  • 6 ampère extra €7,50 per nacht

Plattegrond sectiekasten

Benieuwd welke sectiekast hoort bij jouw kampeerplaats? Klik op de onderstaande afbeelding voor een vergrootte versie van de sectiekast plattegrond.