Route naar plek / parkeerplaats

Gebruik nu onze 'Route naar plek'-functie in de Beerze Bulten app om heel eenvoudig naar je vakantieplek te navigeren! Geen onhandige papieren plattegrond meer nodig!

Hoe werkt het?

1. Download de (gratis) Beerze Bulten app

2. Koppel je reservering met je telefoon

• Open de Beerze Bulten app (en open 'Mijn Beerze Bulten').
    • Vul het emailadres in waarmee je hebt geboekt.
    • Je ontvangt nu een e-mail (op het e-mailadres van de reservering). Bevestig de koppeling door op 'klik hier' in de e-mail te klikken.
    • Ga terug naar de Beerze Bulten app. 'Route naar plek' en 'Route naar parkeerplaats'-knop staan nu in de app (in Mijn Beerze Bulten).
    • Indien jouw accommodatie een eigen parkeerplaats heeft zal de knop 'Route naar parkeerplaats' logischerwijs niet verschijnen.

3. Navigeer met 'Route naar plek'

• Klik op de knop 'Route naar plek' in de app en volg de route op het scherm.
    • Gebruik vervolgens (indien van toepassing) 'Route naar parkeerplaats' om de kortste route naar de parkeerplaats te bekijken.

Tip: Beerze Bulten app gereed houden bij aankomst.

Kan ik meerdere telefoons gebruiken voor één accommodatie/reservering?

Ja, dat is geen probleem!