Cadeaukaart

Waar kan ik de Beerze Bulten Cadeaukaart kopen?

Bestel jouw Beerze Bulten Cadeaukaart nu gemakkelijk via onze eigen webshop. De kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de receptie van Vakantiepark Beerze Bulten.

Wanneer wordt mijn Beerze Bulten Cadeaukaart geleverd?

Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, wordt je bestelling dezelfde dag nog per briefpost verzonden. Gewoonlijk kun je verwachten dat je post dan binnen 1 tot 2 werkdagen wordt bezorgd. Het is echter belangrijk te benadrukken dat wij geen controle hebben over mogelijke vertragingen die zich tijdens het bezorgproces kunnen voordoen. We doen ons uiterste best om een snelle verzending te garanderen, maar verdere vertragingen liggen buiten onze invloedssfeer.

Kan ik met mijn Beerze Bulten Cadeaukaart ook online een vakantie boeken?

Zeker! In stap 4 van het boekingsproces kun je je gewenste betaalwijze selecteren. Kies hier voor de Beerze Bulten Cadeaukaart.

Nadat je in de derde stap van het boekingsproces op “naar afrekenen” hebt geklikt zal je naar een pagina worden geleid waar je je naam, cadeaukaartnummer en pincode kunt invullen. De pincode bevindt zich achter op de cadeaukaart onder de kraslaag. Eventueel kun je op deze pagina je cadeaukaartsaldo nog checken.

Als er nog een restbedrag overblijft na het verrekenen van je cadeaukaart kan je op de volgende pagina aangeven of je dit met nog een cadeaukaart of een ander betaalmiddel zoals iDeal wilt voldoen.

Hoe kan ik met mijn Beerze Bulten Cadeaukaart betalen op het vakantiepark?

Als je een cadeaukaart hebt ontvangen, neem deze dan mee naar Beerze Bulten. Houd er rekening mee dat een kopie of foto van de kaart niet wordt geaccepteerd. De cadeaukaart kan worden ingewisseld op alle fysieke locaties op het park, met uitzondering van de supermarkt. Deze supermarkt wordt beheerd door een andere BV buiten Beerze Bulten.

Hoe lang is mijn Beerze Bulten Cadeaukaart geldig?

Na de afgiftedatum is het tegoed op de Beerze Bulten Cadeaukaart twee jaar geldig. Houd er rekening mee dat na het verstrijken van de geldigheidsdatum het tegoed op de cadeaukaart niet meer kan worden gebruikt, en het wordt aanbevolen de vervaldatum van je cadeaukaart in de gaten te houden om ervoor te zorgen dat je er optimaal van kunt profiteren.

Moet ik het bedrag op mijn Beerze Bulten Cadeaukaart in één keer besteden?

Nee, het bedrag op de Beerze Bulten Cadeaukaart hoeft niet in één keer te worden besteed. Het bedrag dat je uitgeeft, wordt bij de betaling in mindering gebracht. Het overgebleven bedrag blijft op de kaart staan en kan op een later moment worden gebruikt. Als het saldo op je cadeaukaart lager is dan het te betalen bedrag, kun je het resterende bedrag bijbetalen met een ander wettig betaalmiddel.

Hoe kan ik het saldo op mijn Beerze Bulten Cadeaukaart checken?

Bekijk het saldo op de Beerze Bulten Cadeaukaart in onze saldochecker.

Wat moet ik doen als mijn Beerze Bulten Cadeaukaart kwijt, gestolen of beschadigd is? Ben ik dan mijn geld kwijt?

In het geval van verlies, diefstal of beschadiging van je cadeaukaart kunnen wij helaas geen vergoeding bieden. Het is van groot belang om zorgvuldig met je cadeaukaart om te gaan, omdat deze als contant geld wordt beschouwd. We raden aan de cadeaukaart op een veilige plaats te bewaren.


Beerze Bulten Cadeaukaart