Zijn huisdieren toegestaan op het park?

Ja, jouw huisdier mag mee op vakantie naar de Beerze Bulten. Wij hebben 3 bungalows (nummers 9, 10 en 11) op het park waar huisdieren toegestaan zijn, in de bungalow is maximaal 1 huisdier per reservering toegestaan. Op onze kampeerplaatsen op het huisdierenveld (aangeduid in het paars op de parkplattegrond) geldt een maximum van 2 huisdieren per reservering. 

Huisdieren zijn toegestaan op een beperkt deel van het park. Het is niet toegestaan om met je huisdier buiten het toegestane gedeelte te komen, deze regels gelden ook voor je bezoek. 

Waar zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn toegestaan op een beperkt deel van ons park. Huisdieren worden alleen toegelaten op kampeerplaatsen op het huisdierenveld nr. 424 t/m 492 en in bungalows 9, 10 en 11, mits ze zijn aangelijnd en geen overlast bezorgen. Via het speciale hondenpaadje loop je van de receptie, de winkel en het restaurant naar de kampeerplaatsen en vice versa. Het pad wordt aangeduid met de bordjes ‘hondenpaadje’ en is geen uitlaatpad. 

Waar zijn huisdieren niet toegestaan?

Huisdieren zijn niet toegestaan bij de speelvoorzieningen als het zwemparadijs, het Giga Konijnenhol en het Giga Konijnenveld.

Waar kan ik mijn huisdieren uitlaten?

Via het parkeerterrein, dat toegankelijk is via de slagboom bij de bungalows, het huisdieren- en natuurveld kun je het terrein verlaten. Als je de weg oversteekt kun je jouw huisdier uitlaten in de berm naast het fietspad of in de aangrenzende bossen. Gezien de vele spelende kinderen is het niet toegestaan huisdieren op het park uit te laten, dit geldt ook voor het parkeerterrein.

Hondenhekjes

Op de kampeerplaats moet jouw huisdier te allen tijde aangelijnd zijn. Het is toegestaan om een hondenhek te gebruiken, maar dit mag niet verder dan 2 meter vanaf de voortent/luifel worden geplaatst. Deze afstand is van toepassing als het mogelijk is op jouw specifieke kampeerplaats.

Indien jullie langer dan 12 uur afwezig zijn, verzoeken we vriendelijk om het hek weg te halen. Dit is noodzakelijk vanwege terreinonderhoud, zoals grasmaaien.

Oeps, een ‘ongelukje’

Mocht jouw huisdier onverhoopt tóch zijn behoefte doen op het park, dan dien je dit direct op te ruimen. Het is dan ook verplicht een opruimmiddel bij je te hebben. Denk hierbij aan hondenpoepzakjes of een schepje.

Dierenarts

Dierenkliniek Vechtdal,   Ommerweg 3 Hardenberg,   tel. 0523-266066
Dierenkliniek Den Ham,  Daarleseweg 35a Den Ham, tel. 0546-672600 (kies optie 1)