Tv aansluiting op de kampeerplek

Verblijf je bij ons op een kampeerplek?

Heb je een kampeerplek dan dien je eerst je jouw televisie zodanig in te stellen voordat je zenders kunt ontvangen. In de stroompaal bij je kampeerplek vind je de antennekabelaansluiting. Wij raden aan je TV altijd eerst terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.
Hoe stel je je TV in:

• Ga naar menu
  • Ga naar instellingen
  • Ga naar antenne of kabelinstelling of zenders zoeken
  • Zet het land op Nederland (staat deze er niet tussen kies dan voor Duitsland of België)
  • Kies voor DVB-C
  • Selecteer Ziggo of andere (wanneer je Duitsland of België hebt geselecteerd kies dan overige)
  • Zoek alleen digitale zenders

Het kan voorkomen dat de TV vraagt om onderstaande waarden:

• Frequentie: 306
  • Network ID: 5555
  • Symbolrate: 6875
  • QAM: 256

De TV gaat nu zenders zoeken, Dit kan 5 tot 10 minuten duren. Als dit klaar is klik je op bevestigingen, de TV slaat dan de zenders op.

Zenderlijst

Nederlandse zenders

NPO1FOXEurosport 1
NPO2RTL ZTV Oost
NPO3SBS9TV Noord
RTL4Comedy Central

RTL5TLCDuitse zenders
SBS6NickelodeonRTL2ZDF
RTL7DiscoveryNDRSAT.1
VeronicaNationalGEODas Erste
NET 5HistoryProSieben
RTL8MTVKabel Eins