Handige informatie zwembad

Zijn er kluisjes aanwezig? 

Zeker! Bij het zwembad zijn kluisjes aanwezig voor jouw spullen. De inworp van het kluisje is € 0,50, die je na gebruik weer terug krijgt.

Verkopen jullie ook zwemluiers en/of zwembandjes? 

Ja. Ter voorkoming van kleine ongelukjes in het zwembad dienen de allerkleinsten (niet zindelijk) een zwemluier te dragen. Zwemluiers vergeten? Geen probleem, we hebben diverse maten zwemluiers te koop bij de receptie van het zwembad.

Kinderen zonder zwemdiploma moeten zwembandjes dragen. We hebben vanwege veiligheidsoverwegingen geen zwembandjes te leen, ze zijn wel te koop bij de receptie van het zwembad.

Met een kinderwagen/buggy naar het zwembad

Ga je met de kinderwagen naar het zwembad? Vanwege hygiëne maatregelen mag helaas de buggy/kinderwagen niet mee het binnenbad in. De kinderwagen kan buiten op de daarvoor bestemde plaatsen droog onder de overkapping staan. Bij de receptie van het zwembad kan je een hangslotje lenen om je buggy/kinderwagen aan een ketting op slot te zetten.

Wanneer het buitenbad geopend is mag je wel met je kinderwagen naar de ligweide. Vraag bij de receptie van het zwembad of ze de poort voor je open willen doen.

Zwemles buiten Nederlandse schoolvakanties om

Wij geven op sommige doordeweekse dagen zwemles in het binnenbad. Hiervoor is dan het binnenbad tijdelijk gesloten voor vrij zwemmen. Wil je weten wanneer er zwemles wordt gegeven? Klik hier voor de actuele openingstijden.