Is de eindschoonmaak bij de prijs inbegrepen?

Ja, je hebt schoonmaakkosten betaald bij het maken van de reservering. Daarbij vragen wij jullie wel om rekening te houden met het volgende. 

  • Laat de accommodatie bezemschoon achter, zorg dat de vaat is gedaan, het vuilnis is weggegooid en dat de bedlinnen en eventuele bijgeboekte handdoeken en keukendoeken in een kussensloop klaar staan bij de deur. De uiterlijke uitchecktijd is 10:00 uur. Op vertrekdagen kun je bij de receptie een muntje halen voor de slagboom waarmee je door de slagboom kunt rijden om in te pakken.
  • Heb je de open haard gebruikt? Fijn als je het as uit de openhaard deponeert in de vuilnisbak (liever de stofzuiger hier niet voor gebruiken). Alvast bedankt!

De sleutel(s) en de polsbandjes gelieve in te leveren bij de receptie of in de uitcheckenvelop en deze deponeren die in de bak staat onder de boom bij de receptie. Na inlevering van de sleutels, de polsbandjes en na het bezemschoon achter laten van de accommodatie ontvang je de borg weer op je rekening retour.

Wanneer de accommodatie niet naar behoren wordt achtergelaten zijn wij genoodzaakt om een deel van de borg in te houden.