Is er Wifi op het park?

Ja, er is een open Wifi netwerk beschikbaar in onze centrale faciliteiten op het park. Daarnaast ontvang je op de dag van aankomst automatisch een e-mail met de wifi inloggegevens voor de camping wifi. Deze code is geldig voor 2 apparaten. Heb je een 2e wifi-code bijgeboekt? Dan ontvang je deze code ook automatisch per e-mail. Geen mail ontvangen? Check ook je spam inbox, het kan voorkomen dat de e-mail met de Wifi codes in de Spam inbox terecht komt.

Indien je met meer dan 2 apparaten gebruik wilt maken van de Wifi/internet dan kan je een extra Wifi-code kopen voor € 2,50 per dag of € 15,00 per week. Houd er rekening mee dat de snelheid wellicht anders is dan thuis.

In de Bungalows 1 t/m 14, Boerderij de Vechtvallei en in Familiehuis de Jeneverbes bevindt zich een eigen router. Aan de zijkant van de afzuigkap in de keuken zit een sticker met de QR code, zodra je deze scant is het mogelijk verbinding te maken met de wifi van de bungalow. Verblijf je in een van deze accommodaties? Dan ontvang je GEEN e-mail met de Wifi-code.