Kan ik post/pakketten laten bezorgen?

Een kaartje sturen naar opa en oma? Deponeer je brievenbuspost in de daarvoor bestemde oranje PostNL brievenbus. Deze wordt regelmatig geleegd. Verwacht je post/ kranten/ tijdschriften? Naast de ingang van de receptie vind je postvakken op alfabetische volgorde waar alle post/ kranten/ tijdschriften van de gasten in worden verzameld. Postzegel nodig? Deze zijn te koop bij de receptie.

Pakketten zijn niet mogelijk om bij ons te laten bezorgen*. Wij adviseren je om deze bij een pakketpunt/postkantoor te laten bezorgen in de buurt. Hier ligt je pakket veilig en kan je alleen je pakket ophalen met bijvoorbeeld een geldig ID bewijs. Indien je wel het pakket laat bezorgen op het park zullen wij om juridische redenen niet tekenen voor ontvangst. Dit is je eigen verantwoordelijkheid*.

*De pakketdiensten werken met verschillende bezorgers, zij leggen de pakketten buiten openingstijden ook op verschillende plekken buiten neer, wij kunnen om deze redenen niet garanderen dat alle pakketten bij de receptie worden afgeleverd.

Overzicht pakketpunten in de buurt:

PostNL: 
Hardenberg - Hier vindt je alle PostNL punten in Hardenberg
Ommen - Hier vindt je alle PostNL punten in Ommen

Hardenberg: Hier vindt je alle DHL punten in Hardenberg
Ommen: Hier vindt je alle DHL punten in Ommen

DPD:
Hardenberg: Hier vindt je alle DPD punten in Hardenberg
Ommen: Hier vindt je alle DPD punten in Ommen