Welke plaatsen zijn er nog beschikbaar?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een verblijf bij Vakantiepark Beerze Bulten!

In het boekingsproces zie je precies wat er nog beschikbaar is na het uitvoeren van de volgende stappen.

Ga naar onze website beerzebulten.nl en klik op de knop zoek & boek

1. Selecteer welk verblijfstype je wilt hebben. Camping of accommodatie.
  2. Vul het reisgezelschap in. Wanneer er een huisdier mee gaat vul dit dan ook in.
  3. Selecteer de gewenste verblijfsperiode.

Wanneer je deze stappen hebt doorlopen zie je direct wat er in de door jou opgegeven verblijfsperiode nog beschikbaar is. Goed om te weten, de prijs die je nu getoond krijgt is de all-in prijs van jullie gewenste vakantie! Je kunt nog op de informatieknop klikken voor extra toelichting.

Voeg nu de gewenste kampeerplek of accommodatie toe en klik vervolgens op 'Boek je vakantie'.

Wil je meerdere plekken tegelijk boeken? klik dan eerst op ‘verder kijken’ en voeg alle gewenste kampeerplekken of accommodaties toe. Wanneer je de laatste hebt toegevoegd klik je op 'Boek je vakantie'Voor meer informatie over groepsboekingen zie onze helpdeskpagina: Groepsboekingen

Vervolgens selecteer je 'Kies op kaart'. De witte pijltjes op de kaart laat zien welke plaatsen/accommodaties er nog beschikbaar zijn. Zodra je op een wit pijltje klikt krijg je ook de specificaties van die plek te zien (aantal m2, zonnig etc.). Voor het boeken van een voorkeursplaats op voorkeur rekenen wij voorkeurskosten.