Ontvangen van bezoek of logé

Bezoekers / dag gasten

Ook als bezoeker ben je van harte welkom bij Beerze Bulten. Wel dien je je vooraf aan te melden bij de receptie. Aan de bezoekers van gasten wordt entree gevraagd van € 2,50 p.p. Op vertoon van hun bezoekersbon kunnen bezoekers van verblijfsgasten dagkaart krijgen bij de receptie voor toegang tot het Giga Konijnenhol en het zwembad. De prijs van een dagkaart is € 6,50 per stuk (vanaf 1 jaar). Het bezoek dient in verband met de rust voor 22.00 uur het terrein verlaten te hebben.

Huisdieren

Neem je een huisdier mee als bezoeker? Dit mag alleen wanneer je op bezoek gaat bij iemand die in een accommodatie zit waar huisdieren zijn toegestaan of een kampeerplaats waar huisdieren zijn toegestaan. 

Parkeren bezoekers / dag gasten

Bezoekers kunnen hun auto op de dagparkeerplaats plaatsen. Deze parkeerplaats is toegankelijk middels een slagboom, de slagboom gaat open zodra je een parkeerkaartje uit de automaat haalt. Binnen 2 uur is het mogelijk om gratis uit te rijden. Uitrijden is mogelijk tot 00.00 uur ’s nachts. Na 00.00 uur werkt het uitrijkaartje niet meer en kun je de volgende dag een uitrijkaart bij de receptie verkrijgen. Let op; indien je als bezoeker de volgende dag vertrekt, betaal je het logeetarief.

Bezoekers parkeerplaats korter dan 2 uur: Gratis
Bezoekers parkeerplaats langer dan 2 uur: € 3,00 per auto
 

Logees

Als logee ben je van harte welkom bij Beerze Bulten! Wel dien je je vooraf aan te melden bij de receptie. 

Per kampeerplek hanteren wij een maximum van 6 personen. Indien je dit maximum niet overschrijdt, kan er iemand komen logeren. Een logee betaalt € 10,- per nacht, inclusief toeristenbelasting. De logee mag onbeperkt gebruik maken van het Giga Konijnenhol en het zwemparadijs.

Verblijf je in een accommodatie, dan betaalt een logee €10,-, inclusief toeristenbelasting. De logee mag onbeperkt gebruik maken van het Giga Konijnenhol en het zwemparadijs. Per accommodatie geldt dat het maximum aantal personen van het type accommodatie niet wordt overschreden.

Neem je een huisdier mee als logé? Dit mag alleen wanneer je komt logeren bij iemand die in een accommodatie zit waar huisdieren zijn toegestaan of een kampeerplaats waar huisdieren zijn toegestaan. 

Parkeren logees

Auto’s van logees zijn niet toegestaan op het park, deze kunnen tegen betaling van € 2,- per dag geparkeerd worden op de daarvoor toegewezen parkeerplaats (P3). Klik hier voor de plattegrond. Je treft P3 tegenover groepsaccommodatie Familiehuis de Jeneverbes.