In- en uitchecktijden

Inchecken

Kampeerplaatsen

Om je aankomst zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij een inchecktijd vanaf 13:00 uur. Zo weten we zeker dat je kampeerplek helemaal in orde is voor je! Vanaf dit tijdstip is het mogelijk om het park op te rijden met je kampeermiddel. Helaas hebben wij niet de parkeercapaciteit om eerder te arriveren op het park om alvast gebruik te maken van de faciliteiten. 

Accommodaties 

Je kunt bij ons inchecken vanaf 15:00 uur. Deze tijd zijn we ook nodig, zo weten we zeker dat je accommodatie helemaal in orde is voor je. Je bent op de dag van aankomst zeker al eerder welkom om te genieten van de faciliteiten! Je kunt tot die tijd je auto parkeren op P1. 

Uitchecken

Kampeerplaatsen

Wij verzoeken je om op de vertrek dag je kampeerplek voor 11:00 uur te verlaten. Je kan alleen op de dag van vertrek met de auto het park op. Om de slagboom bij de hoofdentree te openen moet je een slagboommunt hebben, deze is te verkrijgen bij de receptie. Hebben jullie spullen ontvangen die nog ingeleverd moeten worden? Bij de slagboom staat een uitcheckbrievenbus waar je jouw ontvangen sleutels of pasjes in kunt deponeren.

Late check out kampeerplaatsen tot 19:00 uur

Liever uitslapen en rustig ontbijten op dag van vertrek? Boek via "Mijn Beerze Bulten" een late check out bij. Je mag dan tot 19.00 uur op de kampeerplek blijven staan. De periode dat de Late check out er bij geboekt kan worden is buiten de schoolvakanties, daarnaast is het alleen mogelijk om bij te boeken als er geen reservering is gelijk na jullie verblijf.

Heb je een caravan, vouwwagen of andere aanhanger bij je? Dan is het helaas in verband met parkeercapaciteit niet meer mogelijk om na uitchecken nog gebruik te maken van de faciliteiten. 

Accommodaties 

Wij verzoeken je om op de vertrek dag de accommodatie uiterlijk om 10:00 uur te verlaten. Je kunt alleen op de dag van vertrek met de auto het park op. Om de slagboom bij de hoofdentree te openen heb je een slagboommunt nodig. Deze is te verkrijgen bij de receptie. Hebben jullie spullen ontvangen die nog ingeleverd moeten worden? Bij de slagboom staat een uitcheckbrievenbus waar je jouw ontvangen sleutels of pasjes in kunt deponeren. 

Op je vertrek dag kun je de gehele dag nog gebruik maken van de faciliteiten! De auto kan dan geparkeerd worden op parkeerplaats P1.