Parkeren bij de accommodatie of kampeerplaats?

Wij zijn een autovrij park. Hierdoor is het niet mogelijk de auto bij je kampeerplaats of accommodatie te plaatsen. Op de aankomst- en vertrekdag krijg je van ons een muntje voor de slagboom zodat je met de auto het park op kan om in of uit te pakken, tijdens je verblijf is het niet mogelijk om met je auto bij de kampeerplaats of accommodatie te komen.

Bij aankomst op het park ontvang je tijdens het inchecken een autokaart van ons. Deze autokaart dien je in het zicht op het dashboard neer te leggen. Op deze manier zien wij direct dat je op ons park verblijft en waar je kan parkeren. 

Verblijf je in één van de 6 persoons bungalows of het heuvelchalet, dan mag je bij de accommodatie parkeren. Groepsaccommodaties Familiehuis de Jeneverbes en Boerderij de Vechtvallei hebben een eigen oprit.  

Voor tussentijds vervoer van bagage of boodschappen staan er bij de ingang en op het terrein bagagewagentjes waarvan je 'gratis' gebruikt kunt maken. Op de handgreep zitten muntsloten welke los komt bij inworp van € 0,50 of € 1,-. De wagentjes zijn voor algemeen gebruik en dienen na gebruik weer terug gebracht te worden bij een van de verzamelpunten. Nadat deze is vastgekoppeld komt het muntstuk weer terug en staat de wagen weer op slot. Wij verzoeken je om de wagentjes niet langdurig te gebruiken voor bijvoorbeeld opslag of als wasrek. 

Verblijf je op één van de volgende kampeerplaatsen, dan kan je jouw auto parkeren op het parkeerterrein dat toegankelijk is via de zij entree van het park. Kampeerplaatsen: 262 t/m 266, 354 t/m 373, 390, 392 t/m 394, 398, 399, 424 t/m 492, 527 t/m 548 en 602 t/m 638.